Perspectivity Fest

Het Perspectivity Fest komt eraan! Wees welkom op 3 November in het fantastische Blue City Rotterdam. We nodigen we jou van harte uit voor deze dag vol met inspiratie voor transformatie. […]
lees meerneem contact met ons op

Het Perspectivity Fest komt eraan!

Wees welkom op 3 November in het fantastische Blue City Rotterdam.

We nodigen we jou van harte uit voor deze dag vol met inspiratie voor transformatie. Een dag vol interactieve en leuke workshops, een marktplaats met inspirerende vragen en verhalen, een spelhoek, heel veel interactie en eten, drinken en muziek om de dag te vieren.

Het thema van dit jaar is ‘Navigeren van complexiteit in tijden van transitie’. Met een focus op drie ’transitiegebieden’: voedsel, energie en sociale diversiteit.

Het hele programma is nu bekend:

 

Het Perspectivity Fest is ons nieuwe, jaarlijkse evenement! Een hele dag vol ontmoetingen, waar je ervaringen uitwisselt, je netwerk verdiept en geleerde lessen deelt. Een plek om de impact en het bereik van ieders werk te zien, te horen en te voelen. Een moment in de tijd om kennis te ontginnen en samen grote(re) vragen te onderzoeken. Een dag die je ambities en je dromen zal aanwakkeren…! Of, je dat ene beetje inspiratie geeft, om iets nieuws te beginnen.

Koop nu je tickets! Volg deze link om ze te bestellen.

Wie is er uitgenodigd?

Of je ons nu grondig kent, of eens hebt gehoord van Perspectivity.

Of u nu in loondienst of voor je zelf werkt.

Of je nu werkt voor een overheid, een bedrijf of een NGO.

Klein, groot of daartussenin.

We verwelkomen alle creatieve geesten, idealistische verbinders en innovatieve doorzetters om deel uit te maken van de gemeenschap. Een community van professionals die gepassioneerd zijn over hoe je kunt navigeren in deze overgangstijden.

Co-creatie

En jij … wil je meedoen? Wil je je verhaal delen bij de speakerscorner? Don’t by shy! Neem contact met ons op!

We zijn verheugd om dit evenement te organiseren en we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op 3 november in Rotterdam op locatie bij in ‘Blue City’!

Meer info: