Game news: Project Management Bureau Amsterdam playes Game during assistentsday

(Sorry, Dutch only) Project Management Bureau (PMB) Amsterdam speelde op 3 oktober de Perspectivity Game met drie tafels in het kader van de jaarlijks terugkerende assistentendag. De locatie was Cafe […]
read morecontact us

Oct 8, 2013

(Sorry, Dutch only)

Project Management Bureau (PMB) Amsterdam speelde op 3 oktober de Perspectivity Game met drie tafels in het kader van de jaarlijks terugkerende assistentendag. De locatie was Cafe Pllek in het snel vernieuwende stadsdeel Noord, met waanzinnig uitzicht over het IJ.

De jonge medewerkers waren erg enthousiast; al snel was de energie in de zaal hoog! Het spelverloop en resultaten waren per tafel anders. Dit leverde een boeiende nabespreking op. De kwaliteit van de debrief was dan ook hoog. Vrijwel iedereen participeerde in het gesprek, er werden slimme vragen gesteld en er ontstond daardoor veel engagement. De koppeling tussen de praktijk en het spel was helder!

Tijdens de lunch ontvingen de spelleiders positieve feedback. Ze hopen dat de energie en betrokkenheid hebben doorgezet in de middag en dat de geleerde lessen van waarde (zullen) zijn in de dagelijkse praktijk.