Raoul Nolen

(only Dutch) Wij werken met Lisette sinds begin 2011 en zijn gestart met een externe evaluatie opdracht. Lisette heeft onderzoek gedaan naar  het effect van ons werk in Zuid Afrika […]
read morecontact us

Nov 21, 2012

(only Dutch) Wij werken met Lisette sinds begin 2011 en zijn gestart met een externe evaluatie opdracht. Lisette heeft onderzoek gedaan naar  het effect van ons werk in Zuid Afrika en Colombia. Samen hebben we een onderzoeksmethodiek uitgedacht waarbij lokale evaluatoren werden ingeschakeld en eerst nog door haar getraind in de gehanteerde AI methodiek. Deze werkwijze was voor ons ideaal vanwege het beperkte budget. We zijn tevreden met de wijze waarop Lisette het onderzoek heeft vormgegeven , met ons heeft samengewerkt en met het uiteindelijke resultaat.

Lisette heeft zich in 2012 voor ons ingezet als co-creatie consultant en als facilitator. Deze twee rollen vervulde ze voor ons project gericht op methodiekontwikkeling. Tijdens een internationale partnermeeting met deelnemers uit Colombia, Malawi en Zuid Afrika heeft Lisette een gouden rol gespeeld voor het  resultaat dat is bereikt, waaronder de lancering van het YiP netwerk, en overeenstemming over de gedeelde methodiek.  Lisette wist door haar facilitatie technieken veel waardevolle informatie boven tafel te krijgen en bovenal  een sfeer van wederzijds vertrouwen te scheppen dat onmisbaar was voor het succes.